Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. της εταιρίας ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή στο χώρο σας: Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

2. Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (όχι κατ'οίκον): Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην εκάστοτε μεταφορική της επιλογής σας και δεν περιλαμβάνει παράδοση στο σπίτι. Ενδεικτικά η τιμή παλέτας για Θεσσαλονίκη είναι 20€, τιμή παλέτας για Αθήνα 38€. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

3. Παράδοση με μεταφορική στο χώρο σας:  Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στο πεζοδρόμιο. ( Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.).

Χρόνοι αποστολής:
Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα 4 εως 7 εργάσιμες ημέρες από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. ηλεκτρικά είδη, οικιακά είδη, κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, επαγγελματικές μηχανές κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται στην μεταφορική της επιλογής σας κατόπιν συνεννόησης μαζί μας  σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

Συγκεκριμένα:

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας μέσω courier σε όλους τους προορισμούς, (εντός Ελλάδος) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το βάρος και ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού).