Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. της εταιρίας ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή στο χώρο σας: Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

2. Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (όχι κατ'οίκον): Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην εκάστοτε μεταφορική της επιλογής σας και δεν περιλαμβάνει παράδοση στο σπίτι. Ενδεικτικά η τιμή παλέτας για Θεσσαλονίκη είναι 20€, τιμή παλέτας για Αθήνα 38€. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

3. Παράδοση με μεταφορική στο χώρο σας:  Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στο πεζοδρόμιο. ( Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.).

Χρόνοι αποστολής:
Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα 4 εως 7 εργάσιμες ημέρες από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. ηλεκτρικά είδη, οικιακά είδη, κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, επαγγελματικές μηχανές κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται στην μεταφορική της επιλογής σας κατόπιν συνεννόησης μαζί μας  σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

Συγκεκριμένα:

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας μέσω courier σε όλους τους προορισμούς, (εντός Ελλάδος) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το βάρος και ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού).

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο